U Beogradu predstavljen ovogodišnji festival “PRiČA“

Prica 23 1

Na konferenciji za štampu, povodom 8. izdanja Festival “PRiČA“, neke lepe stvari o Čačku i o značaju samog festivala u okviru projekta Čačanska Rodna, pričali su Branko Đurić Đura (Bombal Štampa), Anja Radonjić (Zoe Kida), Aleksandar Karadžić (Arigo Saki), Danijela Veljović (Turistička organizacija Srbije), Predrag Živković (Umetnička galerija Nadežda Petrović Čačak), Žana Nenadović (Srpski Pab) i Marko Markovic Dj Shuky (Pablik klub)

Prica 23 Djura i Zoe Kida

Konferenciju su vodili Nenad Kuzmić (Muzički urednik Radio Beograd 202) i Milan Ćunković (Radio Beograd 202).

Đura je najavio vrhunski koncert u okviru Priče 17. juna, u godini kada njegov bend Bombaj Štampa slavi 40 godina postojanja. Izjavio je da voli Čačak, grad u kome je više puta nastupao sa predstavom Đurologija, i rekao da Čačak nije samo grad murala, već i grad morala, pohvalivši ovogodišnji slogan festivala “Pričajte sa decom“.

Zoe Kida je najavila promociju svog prvog solo projekta “Žena dete“ i izjavila da joj je drago što je njen autorski rad prepoznat i pored toga što ne pripada žanru rok muzike i što će biti deo čačanske Priče 16. juna.

Prica 23 2

Arigo Saki je pohvalio gostoprimstvo organizatora festivala i naglasio da je prošle godine nastupao na Festivalu PRiČA sa bendom Blaža i Kljunovi, a za 15. jun najavio promociju svog prvog solo albuma “Da li te stvarno zanima“.

Najavljen je muzički program u okviru koga će nastupiti 24 izvodjača (18 bendova i 6 DJ izvođača).

Prica Line up

Cena ulaznica po danima:

  1. jun – 500 din
  2. jun – 1.000 din
  3. jun – 1.000 din
  4. jun – 800 din

Komplet ulaznica za sva četiri festivalska dana iznosi 2.000 dinara.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima GIGS TIX i u “Srpskom pabu“.

Autor fotografija: Marina Pešić – Moć muzike