ВЕЛИКИ КОНЦЕРТ ЗДРАВКА ЧОЛИЋА НА ГРАДСКОМ ТРГУ 2. СЕПТЕМБРА

"НЕ БИ’ ЈА ТУ НИШТА МИЈЕЊ’О"

Највећа звезда поп музике са ових простора? Сигурно. Дечак у телу одраслог човека? Више него сигурно. Шармер и шерет какав се тешко среће? Ах... Питајте припаднице лепшег пола. Одговор је јасан.

Zdravko Colic

Певач каквог никад нисмо имали?  Апсолутно тачно.

Нека опросте и ”ђокисти” и ”микисти” – ”чолисти” овог пута сигурно побеђују.

НАЈ, НАЈ

Здравко Чолић засигурно јесте највећа звезда. Због тога му је место међу свима нама, који славимо ”Чачанску родну” и ”Чачак – прву националну престоницу културе”.

Када стигне на свој концерт на Градском тргу у Чачку другог дана септембра, Здравко Чолић ће имати више од 72 године. Но, то га неће зауставити. Како му и име говори, он је здрав и у кондицији на каквој могу да му позавиде чак и неки професионални спортисти.

Уколико, неким чудом, постоји неко ко није погледао макар један концерт Здравка Чолића, овај спектакл на Градском тргу не смете пропустити. Да се уверите и погледате са колико љубави, жеље и знања неко пева већ пола века.

Можда ћете чути и песме које никад нисте чули, али верујемо да ћете их заволети “на прву лопту”.

Сигурни смо и да ћете чути песме за које нисте знали да су настале пре него што сте се ви родили.

Да ли вам заиста треба позивница за долазак на концерт на отвореном ове живе легенде поп музике?

СРЕЋОМ, ОДУСТАО ЈЕ

Да, одустајање је лоша особина. Осим када је реч о Чоли.   

Да је решио да се озбиљније посвети фудбалу, можда би популарни сарајевски клуб Жељезничар имао најнасмејанијег и највеселијег голмана.

Но, он је одустао од фудбала и посветио се атлетици. Једне године је чак умало победио и легендарног атлетичара Ненада Стекића! Срећом по нас, ни атлетика није успела да га освоји ”за стално”.

На дуге стазе га је, осим музике, окупирала једино његова лепша половина Александра са којом има Уну и Лару. Осим њих, његов живот је, како је то често помињао, посвећен музици и певању.

У прилог овоме говори податак да је у својој каријери снимио шест live албума, осам компилација, 15 албума и 22 сингл плоче.

Како каже сам Здравко, “ не би’ ја ту ништа мијењ’о”.

Не бисмо ни ми. Осим што желимо да се препустимо његовој музици. Видимо се! Запамтите –  2. септембар, Здравко Чолић, Градски трг..