Ne može se protiv kiše, “Priča“ odložena za septembar

PRiCA 4

Organizacioni odbor rok festivala “Priča“ doneo je odluku da se festivalski program odloži za septembar zbog veoma loših vremenskih uslova koji su najavljeni za narednih nekoliko dana, uključujući i predstojeći vikend.

Festival “Priča“ trebalo je da bude održan na terenima KK Železničar od četvrtka do nedelje (od 15. do 18. juna).

  • Danima pratimo vremensku prognozu i nema nagoveštaja da će nebo da se razvedri. Osim što je za naredni vikend najavljena jaka kiša, predviđa se i nevreme sa grmljavinom uz nagli pad temperature. Shodno tome, mislimo da je odlaganje festivalskog programa pametna odluka, zbog bezbednosti svih učesnika, kao i zbog što bolje realizacije samog programa – izjavila je Žana Nenadović, PR festivala.

Novi datum održavanja “Priče“ je od 21. do 24. septembra. Plan je da se koncerti održe na Želovom igralištu, ali će u slučaju lošeg vremena biti premešteni u halu KK Borac. Najavljeno je i da će spisak izvođača ostati isti, ali da nisu isključena i nova muzička iznenađenja.

  • Kupljene ulaznice važe za novi termin, a oni kojima ne odgovaraju novi datumi, mogu ih vratiti na mestu kupovine uz povraćaj novca – rekla je Žana Nenadović.