ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ВОЛОНТЕРЕ КОЈИ РАСПИСУЈЕ КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ

КУЛТУРА ДАВАЊА

БУДИТЕ ДЕО НАЈВЕЋЕ ЧАЧАНСКЕ ПОРОДИЦЕ

Zenska uniforma
Muska uniforma

Није важно колико година имаш. Важно је да желиш да будеш део највеће породице у Чачку породице волонтера.

Канцеларија за младе расписала је јавни позив за волонтере и волонтерке у оквиру пројекта “Чачанска родна – Чачак престоница културе Србије 2023” и Волонтерског центра, који има за циљ да пружи волонтерску подршку установама културе.

Позивају се волонтери који желе да активно учествују у организацији програма и догађаја у оквиру године у којој је наш град понео титулу прве националне културне престонице.

Волонтери ће имати прилику да учествују у организацији свих културних дешавања, да науче више о историјском и културном наслеђу нашег града, постану сјајни домаћини гостима из Србије и света, развијају комуникационе и организационе вештине, да се ангажују у улози асистента кустоса, стекну нова пријатељства и сјајно се забаве.

Волонтирање пружа осећај задовољства, веома је лако и може се прикључити свако!

Волонтерима је на сваком догађају обезбеђена храна и освежење, осигурање и поклон пакет. Сваки волонтер бесплатно добија одговарајућу волонтерску гардеробу коју ће користити током волонтирања. 

Канцеларија за младе пружиће свим активним волонтерима бројне погодности, бесплатне улазнице и попусте преко волонтерских картица.

Осим културних дешавања, волонтери ће имати могућност учешћа у свим осталим активностима које нуди Канцеларија за младе.

Волонтер се може постати у неколико једноставних корака:

Посетите страницу kzm.cacak.rs , изаберите одељак „Регистрација волонтера“ и попуните формулар. Након тога очекујте обавештења о волонтерским понудама.

Ако је лакше да нас нађете на друштвеним мрежама, потражите Фејсбук страницу Канцеларија за младе Чачак или на Инстаграм страницу kancelarija_za_mlade_cacak.

На послетку – довољно је и да нам пошаљете имејл на: [email protected].

Будите волонтер! Допринесите да се наши гости после одласка из Чачка сећају нашег града по добрим стварима и добрим људима!